SOPAR D’ESTIU

Pere Azuara traspassa el collar de President a en José Mª Mesa

L'alcade, Lluís Tejedor, posa el pin Rotary a Yolanda Martínez

El Governador, Ignacio M. De Cardeñoso, en el seu discurs

Maite Marin  explica el seu quadro donat per a la rifa

El sopar d’enguany es va fer desprès de la inauguració del Basament Rotary i va servir per fer el tradicional canvi de Junta, el President sortint, Pere Azuara, va agrair les ajudes i la col·laboració que ha tingut en el seu any i va imposar el collar al nou president 2014-2015, José Mª Mesa, que va detallar, en la seva intervenció, els objectius del club per aquest curs just començat.
També va tenir lloc l’admissió de la primera sòcia del club, Yolanda Martínez, que després de fer la seva acceptació l’alcalde d’El Prat li va imposar la insígnia rotaria.
Tant els parlaments del governador, Ignacio M. De Cardeñoso, com el de l’alcalde, Lluís Tejedor, serviran per a destacar la missió de rotary,  un en el mon global i l’altra en el mon local, ambdós però ressaltant la necessitat del compromís per assolir les fites.
Un duo de violi i violoncel van interpretar dues melodies per a posa punt final a l’acte.
Seguidament es va celebrar una rifa, de varis regals donats per entitats i amics de rotary, de la qual l’import íntegre recaptat es dedicarà a finançar les activitats d’ajuda social del club. 




INAUGURACIÓ BASAMENT ROTARY A EL PRAT

Detall del Basament Rotary

Parlament de l'Alcalde Lluís Tejedor

Audició cloenda de la inauguració

Alguns dels Rotaris actuals amb el monument

El passat  19 de setembre  amb l’assistència d’autoritats, tant locals com rotaries,  i acompanyats per amics i rotaris és va inaugurar  al passeig de la cruïlla d’Avinguda  Verge de Montserrat/ Carrer de les Moreres un Basament dissenyat per l’arquitecte José Juan Martínez, soci fundador del Rotary Club d’El Prat.
En els parlaments el president de RC d’El Prat, José Mª Mesa, va agrair la col·laboració tant de l’ajuntament com de totes les persones que han contribuït a fer possible aquesta realitat , tot destacant les paraules gravades “ El Prat ciutat solidària”. En Julio Sorjús, fiduciari de la fundació rotary, va ressaltar la trajectòria del club des de que ell, com a governador de l’any 1991-1992 va fer el lliurament de la carta constitutiva al club d’El Prat. El governador actual, Ignacio M. De Cardeñoso, afegir que aquest monument ve a  sumar als nombrosos que hi ha per tot el mon i que donen presencia de la nostra associació, tanca els discursos l’alcalde, Lluís Tejedor, que tot mencionant la col·laboració de rotary amb la ciutat va encoratjar a que es mantingui.
És tancà l’acta amb la interpretació, a violi i violoncel, d’un tros de la banda sonora de la pel·lícula “la vida és bella”




LLIURAMENT BEQUES ROTARIES CURS 2014-2015

Regidora d'Educació, Directors IES, Alumnes premiats i Rotaris


 El passat dia 9 de setembre, i per setzè any consecutiu, Rotary Club d’El Prat, en un acte al que va assistir la regidora d’educació Pilar Eslava i els directors dels IES amb els alumnes premiats, es varen lliurar dues beques, de 900,- € cada una i un accèssit de 600,- €  a tres estudiants dels Instituts del Prat; per a la seva selecció s’ha tingut en compte l’expedient acadèmic i les possibilitats econòmiques de la família. Aquestes ajudes s’atorguen com incentiu per entrar a  la Universitat.

Les beques varen ser per en  Altagracia Álvarez Merchan,  del IES Baldiri Guilera, per estudiar Infermeria i per la Camila Chaves Calizza, del IES Rivera Baixa, per estudiar Història. L’accèssit  va ser per en Abdelrahim Chelh El Azzaoni, del IES Salvador Dalí.

Les paraules, tant del President de Rotary, José Mª Mesa, com de la regidora d’educació, varen ser per encoratjar als premiats a la nova etapa que tot just ara comencen i agrair als directors dels Instituts públics d’educació secundària la tasca que fan, tot desitjant que aquests premis es puguin mantenir en els propers anys .