CONFERÈNCIA D'EN ANTONI BOLINCHES: "L'ART D’ENAMORAR ÉS L’ART DE MILLORAR”


El dimarts  dia 20 de Juny vam tancar el curs de conferències 2016/2017, aquesta vegada amb Amics d’El Prat,  i ho férem amb la intervenció de l’amic Antoni Bolinches, psicòleg, escriptor, articulista, que ens parlà de l’art d’enamorar, tema del que tracta el seu llibre “L’art d’enamorar”, ara reeditat, que ve a ser una guia per a un nou model de les relacions amoroses al segle XXI.
En Bolinches, amb el seu humanisme i proximitat, explicà, de forma clara i assequible, els complexos processos que faciliten l’enamorament i possibiliten l’elecció de parella. Segons el conferenciant, els joves d’avui viuen en la situació paradoxal en la que els hi es mes fàcil trobar persones per fer l’amor que persones per enamorar-se. Al llarg de la seva xarrada l’Antoni ens desgranà els criteris que poden ajudar a escollir la parella adequada i a aconseguir que l’enamorament arribi però que l’amor no se’n vagi, segons ens deia, i ens donà una sèrie de referents per a un nou model de relacions amoroses.
El llibre, editat per primera vegada l’any 2004, ha estat ara reeditat i traduït a diferents idiomes, entre ells el japonès i el coreà.
En Bolinches tancà la seva conferència amb una màxima de collita pròpia que fonamenta, al cap i a la fi, les seves propostes innovadores per enamorar: “Per aprendre a enamorar cal aprendre a millorar”