PRESENTACIO DEL LLIBRE “MEDICINA Y VIDA, DE L’ESCRIPTOR LOCAL VICENÇ TIERRA MARTINEZ.

El dia 17 d’octubre encetaren el cicle de conferències 2017/2018 i, en  col·laboració amb Amics d’El Prat, presentàrem a la nostra Ciutat, el darrer llibre de l’escriptor local, Vicenç Tierra, “Medicina y Vida”.

Dr. Vicenç Aragó, Dr. Isidre Bonet, Vicenç Tierra i Josep Mª Carrera
En aquesta obra, l’amic Vicenç fa un exercici de filologia a través d’una mena d’enquesta, formulada a cinc eminents metges catalans, entre els quals el nostre conciutadà i veí, el Dr. Vicenç Aragó Meizoso. Juntament amb aquest, l’escriptor interroga al Dr. Josep M.ª Carrera, ginecòleg; al Dr. Isidre Bonet, uròleg; a la Dra. Anna Veiga, especialista en matèria de reproducció assistida; i a la Dra. Victòria Fumadó, pediatra.
En Vicenç Tierra impartint  la seva conferència

 Tots ells, previ anàlisi de la seva brillant carrera, son interrogats per l’escriptor a través d’un formulari molt peculiar sobre qüestions diverses i profundes de la nostra existència, de la nostra relació amb el altri i amb la societat que ens envolta, però també sobre temes de la quotidianitat; i tot, evidentment, sota l’òptica d’uns professionals enormement vocacionals, que han dedicat i estant dedicant la seva carrera al serveis dels altres. El llibre ha gaudit d’una merescuda bona crítica als suplements culturals de diversos mitjans de comunicació.

 En l’acte de presentació, al que no hi pogueren assistir les Dres. Veiga i Fumadó, en Vicenç Tierra, amb la seva precisa dicció, va fer gala dels seus coneixements filològics i el Dr. Jaume Bonet, en nom propi i dels altres dos col·legues presents a la sala, ens di seccionà, els principis primordials que han d’imperar en la pràctica de la professió mèdica, l’essència  dels quals venen plasmats en la contraportada del llibre al peu de cadascuna de les fotografies dels metges enquestats.
Aspecte general de la sala
En Alfred García durant la seva intervenció



L’acte es veié amenitzat per la intervenció musical de l’Alfred García, jove músic local amb una gran projecció artística, que interpreta dues peces del seu repertori de soul-country.